Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A napjaink rohanó világában sok stressz ér minket, rengeteget dolgozunk és munka után is vár ránk számos kötelesség. Folyamatosan sietünk valahova és amikor végre lepihenünk, nem jön álom a szemünkre.

Pedig a zavartalan alvás elengedhetetlen ahhoz, hogy megőrizzük szellemi, lelki és fizikai egészségünket, ez az alapja mindennek. A pihentető alvás regenerál, feltölt, így másnap frissen ébredünk és könnyebben vesszük az akadályokat.

A gyógynövények már gyermekkorom óta közel álltak hozzám, de budapesti lányként nem volt sok lehetőségem a közelükben lenni, érinteni őket, élvezni az illatukat, hasznosítani gyógyhatásukat. Ezért mikor a pályaválasztás előtt álltam, nem volt kérdés, hogy a gyógynövényekről szeretnék tanulni, velük szeretnék foglalkozni, és közöttük dolgozni. A választásom a Károly Róbert Főiskola Gyógynövény Termesztő és Feldolgozó szakára esett, amit sikeresen el is végeztem, mellette pedig természetgyógyász végzettséget is szereztem.

A főiskola után a sors is segített abban, hogy ebben a szakmában dolgozzak, ugyanis megházasodtam és a férjemhez költöztem Bükkszentkeresztre. Immár évek óta ebben a csodálatos kis faluban élek, dolgozok, ahol nagy hagyománya van a gyógynövény feldolgozásnak, ezért azóta még többet tanultam a természetről és a gyógyító növényekről.

Az alvópárnáimat először magunk és barátaink alvási és légzési problémáinak a megoldására készítettem, de aztán híre ment, és sokan fordultak hozzám segítségért. Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett és ez inspirált arra, hogy még több alvási nehézséggel küzdő embernek segíthessek és megszülessen a Bükki gyógynövényes párnák oldal.

Célom, hogy gyógynövényes párnáimmal segíteni tudjak embereken, akik természetes úton szeretnének megszabadulni alvászavaraiktól és egy nyugodt, pihentető alvásra vágynak.

Minden gyógynövényes párnám gondosan, természetes anyagok felhasználásával, kézzel készül, beleadva minden szeretetemet, törődésemet és tudásomat.

Üdvözlettel: Fridel Zita

Az oldal tetejére