Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Készülj fel időben és ajándékozd meg az édesanyákat anyák napja alkalmából!

Készülj fel időben és ajándékozd meg az édesanyákat anyák napja alkalmából!

Csupán pár hét és itt az év egyik legmeghatóbb ünnepe, az anyák napja! Magyarországon május második vasárnapján, idén tehát május 7-én ünnepeljük az édesanyákat, nagymamákat, a család anya figuráit. Ahhoz, hogy ne fuss ki az időből és megtaláld a tökéletes ajándékot erre a csodás napra érdemes már most elkezdened a keresést. Aktuális blogcikkemben elhoztam pár ajándék ötletet, melyek reményeim szerint adnak némi inspirációt számodra a megfelelő ajándék kiválasztásához. Tapasztalt édesanyaként bízom benne hűen tudom képviselni az anyai lelket.

Érdemes időben elkezdeni készülni anyák napjára és beszerezni az ajándékokat.

Az anyák napja fontossága 

Az év egyik legszebb ünnepe az anyák napja, legalábbis szerintem. Ezt a napot szerte a világon ünneplik, sok különböző országban és kultúrában, azonban más-más napokon. Az ókori Görögországból eredeztetik, amikor is tavasszal az istenek anyját, Rheát ünnepelték és vele együtt az összes életadó édesanyát. Ezen a napon, – ahogy az ókori görögöknek- nekünk is lehetőségünk van megköszönni a hétköznapok láthatatlan hőseinek,  az édesanyáknak, nagymamáknak és a családban lévő anya figuráknak szeretetüket és gondoskodásukat. Fejezd ki te is bátran érzéseidet és háládat feléjük ajándékok, apró gesztusok, kedvességek formájában. 

Mivel rengeteg különböző féle ajándék elérhető a piacon, így a cikkemben lévő ötleteimmel célom kiutat mutatni a hatalmas választék tengeréből. Meg fogsz lepődni, milyen egyszerűen tudsz olyat adni, ami hasznos és értékes! 

Hatalmas jelentőséggel bír az anyák napja, ajándékozzuk meg az édesanyákat, nagymamákat!

Igazi wellness élmény otthon – gyógynövényes párnákkal

Mi édesanyák gyakran nehezen vesszük rá magukat, hogy kimozduljunk otthonról vagy csak szorítsunk egy kis énidőt a rohanó hetekben, hiszen gyermekünk számít a jelenlétünkre és közelségünkre, azonban nekünk is szükségünk van a pihentető alvásra és a lelki kikapcsolódásra. Van egy mód, amellyel akár otthonunk kényelméből és gyermekeink társaságából is képesek lehetünk magunk számára megteremteni a wellness élményt. Ha kipróbálnád, akkor ehhez nincs másra szükséged, csak egy kád forró fürdőre és egy gyógynövényes párnára. A párna segítségével könnyen tisztulnak légutaid akárcsak egy szaunázás után. A benne lévő gyógynövényeknek köszönhetően pedig problémamentes és pihentető alvásban lesz részed. Ezek mellett egy finom illatot árasztó párna oldja a stresszt és csökkenti a fejfájás lehetőségét. Gyógynövényes párnák elérhetőek különböző töltettel, huzattal és méretben, így akár személyre is szabhatóak. 

Ajándékozz gyógynövényes párnát anyák napjára, mellyel az édesanyák otthon is élvezhetik a relaxáló, pihentető wellness élményt.

Ajándékozz gyógynövényes párnát anyák napjára, mellyel az édesanyák otthon is élvezhetik a relaxáló, pihentető wellness élményt.

Szemmaszkok a szem alatti karikák eltüntetésére

Ajándékozz pihentető alvást! A még relaxálóbb alvás elérése érdekében egy igazán jó választás a gyógynövényes szemmaszkok használata. Alkalmazásukkal búcsút mondhatsz a kellemetlenségeknek és akár pár óra leforgása alatt sikerülhet kipihenni magad, hiszen nem gátol többé az alvásban semmilyen beszűrődő fény. A maszkban lévő gyógynövények nyugtató hatással is bírnak a fejre és a szemre, így segítségével búcsút mondhatsz a nem kívánatos szem alatti fekete karikáknak. Kínálatunkban elérhető szemmaszkok közül ide kattintva tudsz válogatni.

Ajándékozz pihentető alvást anyák napjára a gyógynövényes szemmaszkok segítségével. 

Ajándékutalványok anyák napjára

Az ajándékutalványokkal sohasem lehet mellé lőni, az ajándékozás jolie jokerei. Elég ismerni annak a személynek a kedvenc elfoglaltságait, üzleteit, akinek szánjuk az utalványt és már nyert ügyünk is van. Anyák napjára érdemes lehet akár szabadidős programokra jegyet váltani, melyen az anya és gyermeke egyszerre tud részt venni, hiszen ahogy egy korábbi blogcikkemben is írtam, nagyon fontos a gyermek és anya közötti kapcsolat megtartása, a közelség és az együttlét. A jó idő közeledtével tökéletes választás lehet mindkét fél szórakoztatására a cirkusz, az állatkert, a kalandpart vagy akár a játszóház.

Ajándékutalványok melyek támogatják a baba és mama közös szabadidős tevékenységét.

Figyelmes gesztusok ereje – anyák napja 

Nem szükséges, hogy az anyák napja csupán a piacról szóljon. Sokszor a legnagyobb ereje a figyelmes gesztusoknak és a kedves, megértő szavaknak van. Biztosíts a család anyukái számára megfelelő mennyiségű énidőt, mely rendkívül fontos, ahhoz, hogy képesek legyenek továbbra is nap mint nap hatékonyan jelen lenni gyermekeik életében és végezni kötelességeiket. Lepd meg őket egy finom süteménnyel, esetleg egy laktató reggelivel. Ajándékozz egy csodás virágcsokrot a kedvenc virágukból, esetleg szavalj egy verset. Híres magyar költőink édesanyáikhoz írt gyönyörű verseiből itt csemegézhetsz.

Hatalmas erejük van a figyelmes gesztusoknak és a kedves szavaknak anyák napján is!

Bízom benne, hogy anyák napi meglepetés tippjeimmel tudtam segíteni neked a tökéletes ajándék kiválasztásában. Kívánom, hogy boldogságban és szeretetben teljen a te családod számára is az anyáknapja. 

Ne feledd azonban, hogy bár anyák napja egyszer van egy évben, mégis a hétköznapokban is szükséges megállni és hálát adni a szuper édesanyákért. Legyen minden nap anyák napja!

 

Kellemes készülődést kíván: a Bükkszentkereszti Gyógynövényes Párnák csapata.

www.bukkigyogynoveny.hu

Az oldal tetejére