Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
980 Ft
Menny.:db

Mosható szájmaszk gyerekek részére 100% ökotextil pamutból

Méret: 15 x 10 cm

Nem értékelt
Szállítási díj: 991 Ft
Várható szállítás: 2024. június 20.

Unikornis gyerek szájmaszk

980 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Gyógynövényes webáruházunk termékeinek tervezésekor, előállításakor, kiszállításakor az egyik alapvető cél hogy megrendelőinkre, egyúttal a természetre is a lehető legnagyobb tekintettel legyünk. Környezetebarát portékákat készítünk és forgalmazunk, figyelünk arra, hogy a lehető legkisebb ökolábnyomot hagyjuk magunk után.

Az általunk forgalmazott textiltermékek, így az orrot és szájat is eltakaró, mosható felnőtt maszk anyaga szigorú gyártási feltételek mellett előállított, bőrbarát 100% pamut ökotextil.

Mérete: 15 x 10 cm

A gyermekek egy része szívesen viseli a maszkot, más része – érthető módon –a hisztiig berzenkedik tőle. Nagyon fontos a felnőtt hozzátartozók példamutatása, és az, hogyan kommunikáljuk a gyermekkel, miért fontos a maszkviselés, a kézmosás és a távolság megtartása is. Nem érdemes mellébeszélni. Mondjuk el nyugodtan, higgadtan, hogy ezeket azért találták ki, hogy elkerüljük azt, hogy elkapjuk egymástól a vírust.

Nem képezheti vita tárgyát, hogy az életünket globálisan, fenekestől felforgató COVID-19 elleni egyik alapvető védelmi stratégia a szájmaszk használata. Pro és kontra ütköztek érvek, ellenérvek, de a tapasztalatok, tények alapján egyértelmű, hogy a közvetve és elsősorban cseppfertőzéssel terjedő koronavírus egyik elsővonalas védelmi eszköze a szájmaszk. Fertőzött személy esetén kevesebb eséllyel fertőz tovább, az egészségesek számára pedig alapvető védelmi vonal.

A szájmaszk „működése” azon alapul, hogy a vírusok a szájon és az orron keresztül távozó nyálcseppeken „utaznak”. A levegőbe, környezetbe kerülést a szájmaszkok akadályozzák – természetesen az orr-szájmaszk hatékonysága fajtájától függ.

Tanítsuk meg gyerekeinket a maszk helyes felhelyezésére, hordására, a helyes kézmosásra. Játékos formában érdemes megtanítani őket arra is, hogy ne nyúljanak az arcukhoz. Két éves kor alatt a szájmaszk használata kerülendő: ilyenkor a biztonságot csak a megfelelő távolság betartásával érhetjük el, illetve azzal, ha nem megyünk olyan zárt helyre, ahol relatíve több ember van.

Válasszatok együtt maszkot a webáruházból! Alapvető, hogy a gyermek szájmaszk olyan legyen, melyet a kicsik szívesen viselnek. Ajánlott egyszerre többet rendelni, így ha megunja, vagy elpiszkolódott, azonnal kéznél lesz egy más mintájú gyerek szájmaszk. Jó ötlet, ha a családban mindenkinek van legalább egyféle mintájú családi „egyenmaszkja”. A kedvenc játékra, plüssállatra is rendelhetünk maszkot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Anyag 100% pamut ökotextil
Méret 15 x 10 cm
Az oldal tetejére