Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
980 Ft
Menny.:db

Mosható szájmaszk felnőttek részére 100% ökotextil pamutból

Méret: 19 x 12 cm

Nem értékelt
Szállítási díj: 991 Ft
Várható szállítás: 2024. június 24.

Rózsaszín kockás felnőtt/tini szájmaszk

980 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Gyógynövényes webáruházunk termékeinek tervezésekor, előállításakor, kiszállításakor az egyik alapvető cél hogy megrendelőinkre, egyúttal a természetre is a lehető legnagyobb tekintettel legyünk. Környezetebarát portékákat készítünk és forgalmazunk – figyelünk arra, hogy a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyjuk magunk után.

Az általunk forgalmazott textiltermékek, így az orrot és szájat is eltakaró, mosható felnőtt maszk anyaga szigorú gyártási feltételek mellett előállított, bőrbarát 100% pamut ökotextil.

Mérete: 19 x 12 cm

Mindemellett fontosnak tartjuk azt is, hogy egy olyan alapvető egészségügyi védőeszköz, mint a mosható textil szájmaszk ne csak a higiéniai és praktikumbéli kívánalmaknak tegyen eleget. Alapvető vírus elleni védelmi funkciói mellett úgy gondoljuk, a pszichés nyomáson enyhíthetünk azzal, ha olyan kötelezően használatos szájmaszkokat készítünk, melyeket szívesen vagy legalábbis szívesebben teszünk fel, mint egy jellegtelen maszkot. Gyógynövényes webáruházunk szájmaszk tekintetében is követi a hozzánk méltó stílust – ez vonatkozik az általunk kínált felnőtt méretű szájmaszkokra is.

Az egészségügyi maszk, az egyszer használatos vagy éppen textil, mosható szájmaszk napjainkban sajnos kötelező viseletté vált – új értelmet, új jelentéstartalmat nyert…

A koronavírus-járvány megjelenése előtt az orr- és szájmaszkot látva maximum a sebészorvosokra, influenzára vagy a szmogra asszociáltunk. Ez már sajnos a múlté. A szájmaszk ez után mindig a Covid-19 vírust és az ehhez kapcsolódó járványt fogja előhívni mindazok emlékeiből, akik így vagy úgy, de kapcsolatba kerültek, kerülnek és kerülnek majd a koronavírussal.

A szájmaszk a köhögéssel, tüsszentéssel, beszéddel, kilégzéssel óhatatlanul a levegőbe kerülő koronavírus megállítását szolgálja akár kifelé, akár befelé igyekszik. Egyszer használatos maszk esetében a hordhatósági idő elég korlátozott, és mint a neve is jelzi, egyszer használandó!

A szigorú gyártási feltételeknek megfelelő, bőrbarát 100% pamut ökotextil orr- szájmaszk mosható, vasalható, ezért újrafelhasználható – nem terheli a környezetet. Kényelmes, kellemes viselet – remek légáteresztő képességgel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Anyag 100% pamut ökotextil
Méret 19 x 12 cm
Az oldal tetejére